26 GODINA SA VAMA
B2B

Način plaćanja - NT Company DOO

ONLINE PLAĆANJE

NT Company DOO internet prodavnica vam nudi mogućnost bezbednog online plaćanja putem debitnih i kreditnih platnih kartica;
Mogućnost online plaćanja imaju svi korisnici VisaMasterCard, Maestro, Dina ili AMEX platnih kartica.  

U toku procesa zaključenja kupovine unesite tražene podatke i u koraku „Način plaćanja“ odaberite opciju „Visa, Master, Maestro, Dina ili AMEX karticom“. Nakon klika na dugme „Završi porudžbinu“ bićete preusmereni na stranicu za naplatu. Kao način plaćanja odaberite „Kartično plaćanje“ i u odgovarajuće polje unesite broj svoje kreditne kartice. Ukoliko je vaša kartica kvalifikovana za plaćanje na rate, opcija za izbor broja rata će se automatski prikazati.

 

PLAĆANJE POUZEĆEM (PRILIKOM DOSTAVE)

Ukoliko želite, artikle koje ste poručili putem NT Company DOO internet prodavnice, možete platiti i pouzećem, to jest prilikom dostave.

U toku procesa zaključenja kupovine unesite tražene podatke i u koraku „Način plaćanja“ odaberite opciju „Pouzećem u gotovini pri prijemu robe“. Nakon klika na dugme „Završi porudžbinu“ na Vaš email će Vam stići porudžbenica sa detaljima vaše porudžbine gde u najkraćem mogućem vremenu će Vas neko kontaktirati oko potvrde porudžbine i oko provere podataka za dostavu. Nakon obrade porudžbine na email će te pored potvrde o porudžbini dobiti i obaveštenje o broju paketa koji možete pratiti na sajtu kurirske službe AKS Express kurir.

 

  • Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. NT Company maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.
  • Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.