26 GODINA SA VAMA
B2B

Društveno odgovorno poslovanje - NT Company DOO

Važno je biti odgovoran.

Više od 25 godina, NT Company DOO predstavlja jednu od vodećih kompanija na tržištu tehnike u Srbiji. U skladu sa tim posao i poslovanje shvatamo ozbiljno i odgovorno, i tako mu pristupamo. Ekspanzija, na koju smo fokusirani, podrazumeva i razvoj različitih prodajnih kanala, kako offline tako i online prodaje. Našim kupcima smo dostupni u klasičnim prodavnicama, megastorovima, putem Web kupovine. Fokusirani smo na naše kupce, dobavljače i zaposlene, kreirajući poslovnu politiku uzajamnog poverenja i poštovanja.

ŽIVOTNA SREDINA - Važno je brinuti o životnoj sredini

Živimo u smart eri i želimo da iskoristimo njene prednosti, zato smo u cilju očuvanja životne sredine opremili naše prostorije štedljivim Xled LED sijalicama i panelima. Naša kompanijska kultura nalaže, da štampamo samo neophodnu dokumentaciju i da vodimo računa o upotrebi papira i tonera. Na taj način smanjujemo potrebu za potrošnjom materijala koji se proizvode od prirodnih sastojaka (drvo i slično).

Između ostalog, prodajemo i uvozimo LED proizvode i artikle visoke energetske efikasnosti. Informišemo i edukujemo kupce i upućujemo ih na enegretsku nalepnicu, gde mogu naći klasu, potrošnju električne energije i slične informacije koje su od značaja za energetsku štedljivost i očuvanje životne sredine uopšte.

Na 25. godišnjicu firme NT Company DOO posadili smo simbolično 25 sadnica za svaku godinu uspešnog postojanja firme kao naš poklon i zahvalnost gradu Beogradu. Sadnice se nalaze na lokaciji Ušće Beograda.