25 GODINA SA VAMA
B2B

Ovaj gadget je potreban svakoj kući - NT Company

Ovaj gadget je definitivno potreban svakoj kući

Ovaj gadget je definitivno potreban svakoj kući

Pronašli smo brzi punjač sa 4 USB porta po pristupaćnoj ceni...!

Previše telefona u kući, a premalo punjača? Ili, možda realnija varijanta – premalo slobodnih utičnica za punjenje? Ako je to je takva situacija u vašem domu, onda je Xwave H44 idealan punjač za vaš dom.

U pitanju je brzi punjač sa četiri USB porta, što znači da istovremeno može da puni čak četiri uređaja (telefona, tableta, panetnih satova, fitness narukvica, bluetooth zvučnika…). Ukoliko se koristi samo jedan USB port dobija se snaga 4A, kada su povezana dva uređaja, može da se bira između varijante 3.1A + 1A ili 2A + 2A, a ako se koriste sva četiri porta, onda je snaga punjenja 4 x 1A.

 Zbog velikog broja USB portova idealan je i za putovanja (jer se smanjuje broj neophodnih punjača za nošenje). Ukratko, u pitanju je idealan i neophodan dodatak za mobilne telefone koji će svima koristiti, a sve to po  pristupačnoj ceni od 690,00 RSD.

Izvor: ICTVesti.com

  • Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. NT Company maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.
  • Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.