25 GODINA SA VAMA
B2B

Najjeftiniji električni senzorski dozer za tečni sapun!

Najjeftiniji električni senzorski dozer za tečni sapun!

Najjeftiniji električni senzorski dozer za tečni sapun!

Pronašli smo cenovno pristupačan (599 din,) senzorski dozer za tečni sapun – Xwave Super Clean 400. Nije baš standardan gedžet koji se koristi uz računar ili mobilni telefon, ali definitivno praktičan dodatak u svakoj kući. Ovaj dozer se napaja pomoću četiri AAA baterije, što znači da je nezavisan od strujnog napajanja, a upotreba je trivijalna – senzor se aktivira pokretom ruke i tada ispušta potrebnu dozu tečnog sapuna ili dezinfekcionog sredstva.

Pored osnovne upotrebne vrednosti ovaj uređaj ima i prikladno LED osvetljenje, koje se automatski upali svaki put kada reaguje senzor za ispuštanje sapuna, što mu daje dodatni novo  atraktivnosti.

Dozer može da se drži u toaletu, kuhinji, ali i u poslovnim prostorima (kancelarija, radionica), odnosno svuda gde postoji potreba za održavanjem higijene. Osim tečnog sapuna, može da se koristi i dezinfekcioni gel ili sl, pa je zgodan i za upotrebu u medicinskim ustanovama ili raznim javnim prostorima gde cirkuliše veliki broj ljudi.

Cena: 599 rsd

Izvor: digitalno.rs

  • Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. NT Company maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.
  • Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.