Log in

ZABORAVLJENA LOZINKA

 

uporedi pošalji prijatelju odštampajLED Sijalice / Ostalo

LED Sijalica/ G9/ 5W / 220V/ Bela / 4000K/ 500Lm

LED Sijalica/ G9/ 5W / 220V/ Bela / 4000K/ 500Lm


Šifra proizvoda: 026645
Proizvođač: XLED
Model: G9 5W NB

319,00 din

Tehničke karakteristike:


Proizvođač: Xled
Model: G9 5W
Naziv: LED Sijalica/ G9/ 5W / 220V/ Bela / 4000K/ 500Lm
Snaga: 5W
Osvetljaj: 500Lm
Boja svetla: 4000K - bela
80Ra, PF>0.8, Ugao osvetljaja 300°
Napon 220-240V
Radni vek: 25.000 sati
Ekvivalent 45W obične sijalice
Energetski razred: A+
Potrošnja energije: 5 kWh/1000h
Uvoznik: NT Company D.O.O.
Zemlja porekla: Kina
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.

Zašto izabrati LED sijalice? Prednost led sijalica je izuzetno dug vek trajanja, a troši 90% manje energije u ondosu na klasične sijalice. Led rasveta nije osetljiva kao klasično osvetljenje na promene napona koje se svakodnevno dešavaju, takođe možete ih uključiti i isključiti bezbroj puta bez bojazni da će to skratitinjihov životni vek. Primetite da LED svetlo dostiže svoj maksimum osvetljenosti trenutno, za razliku od fluorescentnog kome ipak treba izvesno vreme.
Sa Led rasvetom poboljšana je i ekološka strana. Ova tehnologija je poželjna zato što se izuzetno lako reciklira.

LED svetla zahtevaju veomanizak nivo održavanja. Pre svega, zbog dugog životnog veka. U isto vreme, očigledno korist jeste, ogromna količina sačuvane energije!

VAŽNA UPOZORENJA:
Pre zamene sijalice obavezno isključiti strujni prekidač. Izbegavajte držanje za balon sijalice prilikom instalacije. Ne instalirajte sijalice u vlažnom okruženju niti vlažnim rukama. U slučaju loma sijalice, pažljivo pokupiti sitno staklo i sadržaj.
OPREZNO:
Proizvod nije namenjen za korišćenje od strane dece. Obavezno izvršiti odvajanja rasvetnih tela od drugog komunalnog otpadanakon isluženog veka trajanja, usled mogućegštetnog uticaja otpada na zdravlje ljudi i životnu okolinu! Obavezno je odlaganje isluženih rasvetnih tela na mesta koja su obeležena za odvojeno prikupljanje električnog otpada!
PRAVO NA REKLAMACIJU NE VAŽI:
Ukoliko se koristi u kupatilu ili na mestima sa visokom vlaznosti. Ukoliko se koristi na mestima gde je jako visoka temperatura. Ukoliko se koristi napolju. Ukoliko se koristi u dobro dihtovanom lumineru I nema strujanja vazduha.